OM OSS

Vår värdegrund är: ständigt bättre, proaktiva,
affärsmannaskap och tillit.

VÄLKOMMEN TILL PROXECUTIVE

ProXecutive är ett konsultbolag som grundades 2004. Vi är ett 10-tal konsulter med ambition att växa under de närmaste åren. Vårt erbjudande är förstklassig finansiell rapportering och interimstjänster i nära samverkan. Vår målgrupp är utvalda svenska noterade företag, multinationella företag verksamma i Sverige och större privatägda företag samt riskkapitalägda företag. Vår värdegrund är: ständigt bättre, proaktiva, affärsmannaskap och tillit.

 

HUR VI JOBBAR

Vi erbjuder erfarna kollegor, expertnätverk och allianspartners. Vi hjälper våra kunder med allt från lite mindre projekt, exempelvis i form av att knyta ihop ett koncernbokslut och ta fram tillhörande årsredovisning, till längre interimsuppdrag av varierande karaktär. Våra konsulter kan gå in i roller som CFO, koncernredovisningschef, ekonomichef eller som en extra resurs inom ekonomifunktionen. Våra team bygger och utvecklar bestående förmåga avseende styrning, lönsamhet och uppföljning av företag.

VI PÅ PROX

Vi som jobbar på ProXecutive är positiva, prestigelösa och trivs i konsultrollen. Vi har en arbetsmiljö som ger utrymme för den som är trygg i sig själv och är initiativrik.

Våra konsulter är självständiga och har ett eget driv. För att lyckas bra med vår leverans är det en stor fördel att vi är strukturerade, organiserade och noggranna. Många av våra uppdrag kräver att vi är kommunikativa och duktiga på att söka information.

”Jag trivs fantastiskt bra med att arbeta på ProXecutive Consultants AB. Här är jag en del av ett härligt gäng med oerhört kompetenta och erfarna kollegor. Vi samarbetar och kompletterar varandra för att uppnå bästa resultat för våra kunder. För mig är det spännande att vara konsult och få arbeta med både olika kunder och uppdrag. Det ger mig en stor variation och personlig utveckling.”

Thomas Falck
Interim CFO and Senior Advisor

BOX 7558, 103 93 STOCKHOLM
POSTHUSET, VASAGATAN 28

kontakt@proxecutive.se

08 – 791 66 30

Org.nr. 556657-1930